Odhalení titulu Fire Department 3
zdroj: tisková zpráva

Odhalení titulu Fire Department 3

8. 2. 2006 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Zatímco se v garážích Poslanecké sněmovny likvidují následky požáru, který tam vypukl dnes dopoledne, my vám představíme nový díl úspěšné francouzské strategické série - Fire Department 3.

Její předchozí díly se prodávaly díky společnostem Cenega a TopCD i u nás, dokonce s českými titulky. První jste mohli sehnat pod názvem Fire Department (recenze - 61 %), druhý v krabičce s nápisem Fire Captain (recenze - 69 %). Fire Department 3 by se měl na pulty obchodů dostat až na přelomu března a dubna. Alespoň tedy ve Francii. Kdy přesně se jí dočkáme u nás, to zatím nevíme. Jisté však je, že TopCD s hrou ve svém vydavatelském plánu počítá, stejně jako s její lokalizací a příznivou cenou nepřesahující tři stovky.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Ale teď už se pojďte podívat na obrázky. Fire Department 3 je prý podle vývojářů hotova tak z 65 - 70 % . Podle všeho se dočkáte lepší grafiky, ale také jistých změn v oblasti pojetí hratelnosti. Hra má mít totiž příběh. Půjde v podstatě o klasický scénář o dvou hasičích, přátelích na život a na smrt. Přátelích tedy jen do té doby, než jeden z nich udělá jednoho dne fatální chybu, kvůli které dojde ke ztrátám na životech. Následná vyšetřovací a soudní mašinérie, při níž je vyžadováno svědectví druhého kolegy, je oba postaví proti sobě. Pocity viny, zklamání a zrady zároveň nakonec způsobí, že se v obviněném cosi zlomí a z někdejšího hasiče se stane pyroman, který se mstí všem, jež měl kdysi rád.

Zkrátka to znamená, že se v této hře nestřetnete s žádným amatérem, který neví, co dělá, ale naopak s někým, kdo zná oheň víc než dobře. V boji proti ničivému živlu vám nově pomůže speciální vůz vybavený hasící pěnou, vhodnou např. pro likvidaci požárů na letištích. V singleplayerové části budete povoláni do zhruba 13 operací. Těšit se můžete ale také na multiplayer se dvěma herními módy, včetně kooperativního.
zdroj: JeuxVideo

korgull

Nejnovější články