Odhalení Rome: Total War - Alexander
zdroj: tisková zpráva

Odhalení Rome: Total War - Alexander

6. 4. 2006 2:02 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Online-distribuce právě prožívá obrovský boom a příležitost za pačesy chytli i autoři strategické série Total War z Creative Assembly.

Zatímco se nap(i)lno věnují Medieval II, jen tak bokem si střihnou druhý datadisk pro své Rome, navazujíc tak na Barbarian Invasion z loňského podzimu. Nový přídavek ponese název Alexander, z čehož je každému určitě jasné, že se hlavním hrdinou hry stane slavný vojevůdce Alexander Veliký. S ním si projdete jeho šest nejvýznamějších historických bitev, počínaje od momentu smrti jeho otce Filipa II. Makedonského v roce 336 před naším letopočtem. Singleplayerová kampaň má nabídnout čtyřicetihodinovou zábavu, ale bude možné vše hrát i ve více lidech.

K dispozici dostanete čtyři nové hratelné frakce, konkrétně to budou Alexandrova makedonská armáda, Peršané, Indové a Barbaři. Nemohou samozřejmě chybět ani nové jednotky, kterých přibude padesát, včetně slonů, thébské posvátné bandy, nesmrtelných perských stvoření a údajně i nahaté indické lučištnice (mimochodem, obrázky na C&VG pochází jen z původní hry). Termín vydání ani cenu Rome: Total War - Alexander zatím neznáme, ale vzhledem k poměrně bohatému obsahu a dalším okolnostem se dá tipovat začátek léta a tradiční částka 20 dolarů. Datadisk bude primárně šířen za poplatek přes internet.

zdroj: CVG

jd

Nejnovější články