Odhalena nová akční hra The Wall
zdroj: tisková zpráva

Odhalena nová akční hra The Wall

21. 8. 2005 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

We don't need no education...

mě napadlo při shlédnutí názvu další nové hry, tentokrát z produkce studia World Forge, které zároveň pracuje i na RTS Sparta: Ancient Wars. Obávám se však, že název je to jediné, co má tento nový titul se slavnou písničkou ještě slavnějších Pink Floyd společného. I když, kdo ví?

The Wall se bude odehrávat v současnosti, v jednom evropském městě. Její příběh vypráví o děsivých nočních můrách, které postihly jednoho mladého doktora. Ten ve svých snech vídává, jak kdosi skutečně velmi surově zabíjí vědce, faráře, novináře... Jednoho dne však zjistí, že jsou ty horory, které prožívá, skutečné, a že tím, kdo všechny ty ubožáky zabíjí, je on sám. Policie je mu v patách...

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Brzo se však ve městě začnou dít mnohem děsivější a závažnější věci. Něco, co zvláštní vražedné činy mladého doktora zcela překonává. Zdá se totiž, že se toto dosud jinak mírumilovné místo stalo bojištěm pro dvě mimozemské civilizace.

Jak to vypadá, The Wall bude svým hráčům moci nabídnout velmi napínavý příběh s prvky thrilleru a sci-fi. Hratelnost prý bude otevřená, s prvky strategického plánování. Díky úplně novému grafickému 3D enginu, na němž je tento titul postaven, se dočkáte přiměřeně zničitelného herního světa. Engine samozřejmě podporuje i všechny nejmodernější technologie a zahrnuje schopný fyzikální engine. Datum vydání není v tuto chvíli známo.
zdroj: WP

korgull

Nejnovější články