Obyvatelé hřbitovů v Arx Fatalis
zdroj: tisková zpráva

Obyvatelé hřbitovů v Arx Fatalis

19. 2. 2002 14:47 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Po delší odmlce se dnes objevily tři nové ilustrace znázorňující "nemrtvé" postavičky ze hry Arx Fatalis, RPG tvořené maníky z Arkane Studios.

Arx Fatalis je inspirována jedním z nejznámějších RPGéček - Ultima Underworlds, a tak lze spozorovat určité podobnosti. Možná to lze nazvat také taktikou ze strany tvůrců hry, kteří si tímto možná chtějí naklonit komunitu hráčů Ultimy. Nicméně v Arx Fatalis se setkáte se vším, co ke klasickému fantasy světu patří. Kromě mumií, kostlivců a zombií, které můžete spatřit na nových obrázkách, se setkáte ještě s několika dalšími neméně zákeřnými rasami, temnými chodbami, kobkami a doly v nejrůznějších městech. Budete se muset naučit bojovat, řešit různé hádanky a hlavně také kouzlit.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

S netvory z obrázků se samozřejmě setkáte na městských hřbitovech, kam lidé pohřbívají své přátele, milované a další nebožtíky. Obvykle je hřbitov místem odpočinku a klidu. V Arx Fatalis jsou však tato místa zamořena bezbožnými kreaturami. Některé jsou pomalé, ale některé ďábelsky rychlé. Jedny Vás napadnou fyzicky, jiné použijí kouzla. Na to vše musíte být připraveni.
zdroj: RPGDot Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články