Obrázky z The Moon Project
zdroj: tisková zpráva

Obrázky z The Moon Project

9. 11. 2000 15:42 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Rok 2150 byl pro lidstvo velice temný, byl to rok války mezi Lunar Corporation, Eurasian Dynasty a United Civilized States, rok ničení a zkázy.

Takto by se v kostce dalo popsat postředí hry Earth2150. Firma TopWare, povzbuzená jejím úspěchem, se rozhodla vytvořit volné pokračování, nazvané The Moon Project. Na měsící probíhá, pod kontrolou Lunar Corporation, supertajný vědecký výzkum, o kterém je známo pouze jeho jmeno, "Project SunLight". UCS (United Civilized States) samozřejmě zajímá, čím jsou to výzkumnící tak posedlí a proto posílá na měsíc obrovskou armádu kosmických lodí. Střet je nevyhnutelný. Tento příběh, který se rozvíjí paralelně s příběhem v Earth 2150, vás zavede do neprozkoumaného měsíčního prostředí s novými jednotkami a budovami.


Ve hře budou, kromě klasické kampaně, obsaženy i samostatné skirmish mise a mnoho map pro multiplayer. Všichni příznivci klasických RTS by se měli začit těšit na vánoce nebo se začít učit německy, protože zatím pouze demo v tomto jazyce bylo uvolněno. Obrázek zdroj: tisková zpráva

MB

Nejnovější články