Obrázky z Gunman Chronicles
zdroj: tisková zpráva

Obrázky z Gunman Chronicles

1. 10. 2000 15:41 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Hra Gunman Chronicles má poměrně pestrou historii - nejdříve to měl být jednoduchý deathmatch mód pro prvního Quaka, poté přídavek pro Quake 2 a nakonec se autoři rozhodli vše znova předělat do Half-Life jako neoficiální datadisk.

Pak byl ale Gunman prezentován na Mod Expo a E3, kde si nadějného projektu všimli lidé přímo z Valve Software a jak to u nich bývá zvykem (např. Counter-Strike), navrhli vývojářům z Rewolf Software mnohem atraktivnější nabídku: vydání samostatné hry, která by navíc nevyžadovala spuštění původní Half-Life, tak jako například první datadisk Opposing Force. Slovo dalo slovo a výsledkem je nový název Gunman Chronicles. Vzhledem k popularitě Half-Life se očekává i umístění na předních místech žebříčků nejprodávanějších titulů, hned jakmile hra na vánoce vyjde.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Gunman Chronicles se bude odehrávat na čtyřech odlišných planetách, které se původnímu HL nebudou ani trochu podobat. Podle screenshotů to vypadá, že navštívíme jak sci-fi prostředí jako vystřižená z Quake 2, tak i temně gotické prostory podobné těm z Quake 1. Hra nás zavede i na další zajímavá místa, dost možná, že se znovu na chvíli podíváme i do Black Mesa. Nové světy budou obývat samozřejmě noví nepřátelé a kromě klasických lidských protivníků se objeví spousta mimozemských potvor, najdou se i stvoření podobná prehistorickým ještěrům, či různé druhy robotů. Obrázek zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články