Obrázky z Drakan II pro PS2
zdroj: tisková zpráva

Obrázky z Drakan II pro PS2

14. 11. 2001 8:01 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Zcela netradičně pro Vás máme spoustu nových obrázků ze hry, která je určena pro PlayStation 2 a už brzy (původně to bylo plánováno na listopad tohoto roku, ale protože jsme realisté, počítejme s tím na počátek roku příštího) by měla dospět do finální podoby.

Tou tajemnou hrou je akční adventura Drakan II, jejíž hlavní hrdinkou bude stejně jako v prvním díle Drakan: Order of the Flame (recenze PC verze) velmi vyvinutá ženština s erotickým jménem "Rynn" spolu se svým nerozlučným dračím společníkem Arokhem. Jejich vzájemné pouto je opravdu dojemné, pokud totiž jeden z nich z nějakého důvodu zemře, druhý ho zanedlouho bude následovat také.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Tentokrát budou tito dva společníci cestovat hodně daleko, aby uvolnili nesmrtelné Spirit Dragony ze zajetí a osvobodili zemi od krutého utiskovatele známého jako Desert Lord. Setkáte se s množstvím minotaurů, orků a dalších monster, velmi Vás překvapí i vizuální efekty a celkově mnohem lepší grafika, což se podepíše jak na vzezření samotné hrdinky, tak i jejího zvířacího přítele, kteří by tak měli být mnohem více živější a jaksi živočišnější ;) Doufejme, aby se Drakan 2 po čase objevil i ve verzi pro PC...
zdroj: PR Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull+jd

Nejnovější články