Obrázky z češtiny pro TOCA Race Driver 2
zdroj: tisková zpráva

Obrázky z češtiny pro TOCA Race Driver 2

13. 6. 2004 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jak se dočtete v pondělní Leonově recenzi TOCA Race Driver 2, tato hra od Codemasters nemá co do počtu různých druhů závodů konkurenci.

I proto se náš internetový obchod rozhodl sponzorovat češtinu, kterou připravil ufoonek. Přeloženy jsou veškeré texty v menu (cca 70 KB) a také došlo k malé úpravě grafiky, což můžete vidět na čtveřici vytípaných obrázků z betaverze. Čeština existuje ve dvou verzích: jak pro základní hru 1.0, tak pro patch 1.2.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Jako první obdrží tuto češtinu 21. června zákazníci Tiscali GameShopu / (X)zone, kteří si koupili (nebo ještě koupí) plnou verzi TOCA Race Driver 2 na DVD (nyní stojí 1499 Kč). Soubor jim pošleme domů na dodatečném CD nebo ho získají ze zákaznické sekce obchodu. Všichni ostatní si ho budou moci za 2 týdny poté zdarma stáhnout exkluzivně z Tiscali Games serveru.

V souvislosti s tím se hodí ještě zmínit, že na Polisově stránce je k dispozici aktualizovaná verze češtiny pro Battlefield: Vietnam pro ty, kdo mají nainstalovaný patch 1.01 nebo poslední 1.02 z pátku.
zdroj: vlastní zpráva

jd

Nejnovější články