Nové obrázky a info k FireStarter
zdroj: tisková zpráva

Nové obrázky a info k FireStarter

26. 3. 2002 22:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Na konci ledna jsme Vás informovali o tom, že je ruská GSC GameWorld velice zaměstnána svými projekty, mezi nimiž se objevila také nová arkádová střílečka s názvem FireStarter.

Protože šlo o velice čerstvou informaci o hře, jejíž vydání je plánováno až na počátek příštího roku, neměli jsme k dispozici ještě žádné pořadné informace, kterými bychom tehdy doplnili obrázky v naší galerii. Dnes je to už lepší, a tak pokud máte zájem dozvědět se o FireStarter více, čtěte dál. Kromě toho se můžete pokochat dalšími novými screenshoty.

FireStarter Vás posune v čase o pár let dopředu, do roku 2010. Hráč se stane obětí nejnovějšího viru, který zachvátil stroj na hry s virtuální realitou - tzv. FireStarter. Virem způsobené selhání skončilo v počítači změnou pravidel hry. Hráč je tak uvržen do neuvěřitelného světa, vytvořeného supermoderním strojem, kde mu půjde doslova o život. Aby se z této pasti hráč dostal, bude se muset do 48 hodin snažit hru ukončit. Přitom bude s využitím všech svých schopností nucen během 16 levelů bojovat asi s 20 druhy nejrůznějších monster. Nápomocno mu bude alespoň 20 typů zbraní a také určité artefakty.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Pokud se do FireStarteru pustíte, hned na počátku hry dostanete na výběr z pěti postav (př. voják, gangster, agent), z nichž bude mít každý jiné schopnosti, které budete moci v průběhu hraní navyšovat o získané body. Monstra Vás budou pronásledovat všemi čtyřni světy, které ve hře projdete. Kromě toho se budete muset obávat zákeřnosti jejich útoků, neboť každé bude oplývat jinou silou a způsobem útoku. V multiplayeru, který podporuje až 8 hráčů, si navíc budete moci zahrát také na straně nepřátelských kreatur.

FireStarter je postaven na originálním enginu, podporujícím vlastnosti nejnovějších grafických karet GF3, 4. Máte-li chuť a čas, můžete se kromě nových obrázků mrknout ještě na tato dvě videa - 1, 2. Navíc ještě byly spuštěny oficiální stránky hry. Zatím sice nejsou plně funkční, ale i tak na nich naleznete dost potřebných informací.
zdroj: homepage Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články