Nové jednotky v C&C Generals: Zero Hour
zdroj: tisková zpráva

Nové jednotky v C&C Generals: Zero Hour

5. 8. 2003 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Příznivci strategie Command & Conquer Generals si nemohli nevšimnout, že se do světa chystá i první datadisk s názvem Zero Hour.

Ten by měl vedle dalších jednotek a 15ti přidaných misí nabídnout i zbrusu nový herní mod Generals Challenge, ve kterém otestujete svoje schopnosti s devíti generály různých zaměření (obrana, radiace, superzbraně, kamufláž, Air Force atd.). Každý z generálů bude mít kromě vlastních specifik i nějaký ten životní příběh pro zpestření hry a jeho působení bude pevně vázáno na jednu ze tří herních stran.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Mezi novými jednotkami Číny můžeme jmenovat třeba robustní helikoptéru Helix, shazující napalmové bomby a mající schopnost přemísťovat až pět jednotek, včetně tanků Overlord. Další jednotkou bude vozidlo Banshee, sloužící kromě jiného i k rušení tras navedených střel. Přidanou budovou Číňanů se stane internetové centrum, které do svých útrob pojme až osm hackerů - umožní jim urychlit svou práci a nabídne nové možnosti. Co se týče USA, tam se s jistotou objeví již zmiňované a prezentované mikrovlnné tanky, dále maskované výzvědné jednotky Sentry Drone, nebo multifunkční vozidla Avenger, sloužící jak k násobení palebné síly tanků, tak i jako ochrana před různými druhy střel. Novou budovou Američanů bude Fire base.

U Global Liberation Army můžeme počítat s bojovými jízdními koly Combat Cycle, nebo s ještě nápaditějšími Battle Bus, tedy bitevními autobusy, či spíše "mobilními bunkry", jak jednotky označují samotní tvůrci. Změnám a úpravám se nevyhne ani multiplayerová část, ovšem nemá se jednat o nic radikálního. Přibude několik nových MP map a pár stávajících bude praveno tak, aby nabízely uplatnění i nově příchozím jednotkám a s nimi souvisejícím strategiím. Datadisk C&C Generals: Zero Hour očekáváme už v září.

kate

Nejnovější články