Nová, netradiční hra - Chaos League
zdroj: tisková zpráva

Nová, netradiční hra - Chaos League

30. 1. 2004 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Netradiční hru připravuje studio Cyanide.

Titul dostal název Chaos League, má být zasazen do fantasy světa a kombinovat prvky real-time strategie, RPG a sportovní hry. Zní to poněkud zvláštně, že? Prostě, v Chaos League bude docházet ke "sportovním" utkáním nejrůznějších monster a tvorů z říše fantazie. Slovo "sportovní" je v uvozovkách z toho důvodu, že tato utkání nebudou mít pravidla, alespoň ne taková, že by se dalo mluvit o fair play. Kromě toho nepůjde o sport jako takový. V tomto utkání se uplatní i kouzla.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Váš tým bude tvořit devět hráčů, které rozmístíte na svou polovinu herního pole. Půjde o to, získat míč, který bude umístěn na opačné straně pole. Možná to vypadá jednoduše, ale tak jednoduché to nebude, proti vám bude stát stejně početná banda, která se bude snažit získat míč také. Ve hře se vám představí 10 různých ras, tedy 60 různých typů postaviček. Každá rasa má svůj vlastní styl hry a vlastní strategii pro postup na žebříčku slávy. Utkání se budou odehrávat na různých hřištích, z nichž každé má svou unikátní atmosféru.

Chaos League vám bude moci nabídnout single- i multiplayer (LAN i Internet). Oba typy budou vybaveny několika herními módy. K dispozici budete mít i možnost přehrávání proběhlých utkání, abyste mohli analyzovat svou taktiku. K vydání hry by mělo dojít v pozdějších měsících tohoto roku.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články