Noční ulice v Chicago 1930
zdroj: tisková zpráva

Noční ulice v Chicago 1930

27. 9. 2003 13:13 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Vývojářský tým Spellbound, který znáte zejména jako tvůrce slavných real-time strategií Desperados nebo Robin Hood, nyní pracuje na svém dalším projektu.

Ten dostal dosti výmluvný název Chicago 1930 a bude se díky společnosti CD Projekt prodávat, stejně jako dva výše zmíněné tituly, u nás i na Slovensku v kompletní lokalizované verzi. Chicago 1930 bude vlastně hrám Desperados i Robin Hood dosti podobná. Půjde také o real-time strategii (s prvky RPG). Tentokrát se však podíváte do Chicaga roku 1930, tedy do doby otevřeného boje mezi mafií a policií.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

V naší galerii můžete do ulic onoho velkého města nahlédnout a přesvědčit se o tom, že není radno se zde v nočních hodinách pohybovat. Hráči si budou moci vybrat, kterou stranu v jejích aktivitách podpoří - zda se přidají k mafii nebo policii. Ať už si vyberete jakkoliv, váš tým může čítat až pět postav, které budou obdařeny pěti různými schopnostmi. Hra by měla být vypuštěna letos v listopadu, její česká verze by proto mohla být hotova v prosinci.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články