NFS: Underground a další obrázky od EA
zdroj: tisková zpráva

NFS: Underground a další obrázky od EA

9. 5. 2003 5:05 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Šílenství kolem veletrhu Electronic Entertainment Expo (E3), jehož brány se otevřou v Los Angeles příští týden, vypuklo letos trochu předčasně, když jeden z nejdůležitějších vydavatelů - Electronic Arts - uvolnil pro novináře všechny press-kity už dnes.

Po skoro celonoční práci vám tedy můžeme nabídnout spoustu premiérových obrázků z nejžhavějších titulů, které naleznete v našich galeriích. Nejzajímavější jsou bezesporu první dva screenshoty (PlayStation2 verze) z dalšího dílu závodní série Need for Speed: Underground, který byl veřejnosti odhalen nedávno a to navzdory zavádějícím zprávám některých médií i v PC verzi.

Asi by to nebyli EA Sports, kdyby neoznámili další "2004" ročníky svých sportovních her z rodu NBA Live a Tiger Woods PGA Tour. O novém basketbalu se toho až na tucet obrázků zatím moc neví, snad jen to, že se stejně jako v NHL 2004 setkáme s Dynasty módem neboli vedením týmu z pozice hlavního manažera, zahrajeme si na palubovkách všech 29 arén a hroty budou moci proklouznout za obránce s pomocí nových pohybů. NBA Live 2004 vyjde koncem roku pro PlayStation 2, Xbox, Nintendo GameCube a PC.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
NFS: Underground galerie  ||  Tiger Woods 2004 galerie  ||  NBA Live 2004 galerie

Tiger Woods PGA Tour je vedle Links od Microsoftu asi nejznámější golfovou sérií, už jen proto, že nese v názvu jméno nejslavnějšího golfisty světa. A na co se můžete těšit tento rok v ročníku 2004? Třeba na 12 golfových hřišť plus dvě bonusové fantasy lokality, možnost vytvořit si vlastního hráče plus výběr z pětice skutečných hvězd, vylepšenou kariéru, ovládání i grafiku (např. členitější terén a hezčí nasvícení stromů) nebo mnohem více herních módů (Skills competition, Shoot-out, Best Ball, Scramble, celou PGA Tour sezónu atd.). Na zelený pažit Tiger Woods 2004 se vydají majitelé PC a všech konzolí v říjnu.

Za zmínku stojí i to, že u všech letošních her od EA Sports bude obsažen tzv. Bio systém. Ten bude sledovat vaše sportovní úspěchy a také čas, který strávíte hraním. Čím lepší a vytrvalejší budete, tím získáte více bodů a zpřístupní se vám různé, zatím blíže nespecifikované bonusy ve hrách. Aneb Electronic Arts na to jdou jako vždy mazaně - pod rouškou nového vylepšení odemknou hráčům pár drobností a na oplátku za to získají velmi hodnotnou statistiku, co, kdo a jak často hraje.

Mimochodem, prohlédnout si můžete i první screenshoty z FIFA Football 2004 a Harry Potter: Quidditch World Cup (k oběma hrám se ještě v průběhu dneška vrátíme v podrobnější novince) nebo další vizuální ukázky z datadisku SimCity 4: Rush Hour (konkrétně jde o přístav s trajektem a stanici nadzemky) a Battlefield 1942: Secret Weapons (pět čerstvých kousků s experimentálními letadly).
zdroj: PR

jd

Nejnovější články