Next-gen akce Hellboy pro příští rok
zdroj: tisková zpráva

Next-gen akce Hellboy pro příští rok

12. 5. 2006 21:21 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Pro Xbox 360, Playstation 3, PSP a mobilní telefony chystá společnost Konami Digital ve spolupráci s vývojáři z Krome Studios hru na motivy známé série komiksových knih od Dark Horse Comics - Hellboy.

Nositele tohoto jména jistě není třeba nijak zvlášť představovat. Ďábelský chlapík specifického vzezření, s nadlidskou silou a úžasnou schopností všechno kolem sebe rozbíjet, drtit a demolovat, už se prosadil i v jiných odvětvích, včetně filmu. Tentokrát se vyřádí v herním prostředí pro něj přímo stvořeném, plně podléhajícím ničitelské zkáze a propracovaném do nejmenších detailů (zapracoval na něm mimochodem Mike Mignola, legenda v oblasti komiksů).Bude mít plné ruce práce, a vy s ním, protože bude třeba zabránit padouchovi jménem Hermann von Klempt rozvinou jeho plány na ovládnutí země.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Hra slibuje propracovaný, kontextově-sensitivní bojový systém. V boji s nepřáteli, a mají jich být hordy, bude možné využít je samotné jako zbraně (stačí některého z nich bafnout a pěkně se s ním rozmáchnout). Určitou strategickou úlohu bude mít jinak i již zmíněné destrukci podléhající prostředí (není nic snazšího než například zbořit zeď a suť pak vrhat po protivnících). Hellboy počítá i s kooperativním módem. V takovém si pak bude možné zahrát i za různé jiné postavičky z Hellboyova světa (Abe Sapien, Liz Sherman). K vydání titulu by mělo dojít až příští rok.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články