Mythica, MoH AA: Breakthrough, Battle Mages
zdroj: tisková zpráva

Mythica, MoH AA: Breakthrough, Battle Mages

3. 7. 2003 23:23 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Microsoft Games Studios připravují pro fanoušky masivně multiplayerových her na příští rok nový virtuální svět, který dostal název Mythica.

Tato MMORPG je založena na norské mytologii a trochu netradičně vás postaví do role nesmrtelného hrdiny. Zatímco v jiných hrách může být cestou k vítězství nalezení nápoje nesmrtelnosti, v Mythica budete mít zcela jiné cíle - dosáhnout samé podstaty božství. Možná vám to připadá jako prkotina pro nesmrtelného, ale tak jednoduché to zase nebude. Budete muset obstát v mnoha zkouškách, ale i odpovídat na motlitby svých vyznavačů, ad.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Mythica galerie  ||  MoH AA: Breakthrough galerie  ||  Battle Mages galerie

Nesmrtelné ovšem nejsou postavy, se kterými se pokusíte vybojovat své bitvy ve středomořské oblasti v novém datadisku pro válečnou akční střílečku Medal of Honor: Allied Assault - Breakthrough. Vybaveni novým arsenálem zbraní se vydáte dostát svým rozkazům buď sami nebo se skupinou dalších vojáků. Pokud se rozhodnete využít možností multiplayru, můžete se prý těšit na mnohá vylepšení, včetně přidání nového herního módu s názvem "Liberation".

Zajímavá hra se rýsuje také v dílnách vývojářského týmu Targem. Jmenuje se Battle Mages a dnes její ruský vydavatel (Buka Entertainment) oznámil, že uzavřel smlouvu s francouzskou společností Nobilis, která se bude podílet na rozšíření titulu do zemí Francie, Švýcarska a Beneluxu. Battle Mages kombinuje prvky RPG a RTS. Hráč se ujme hlavního hrdiny, který právě dokončil studia na Říšské škole magických bojových umění a je ještě spolu s dalšími vyslán do úžasného fantasy světa obývaného nejrůznějšími tvory a bytostmi, aby nastolil mír.
zdroj: PR

ko

Nejnovější články