Multiplayer v Dark Messiah of Might & Magic
zdroj: tisková zpráva

Multiplayer v Dark Messiah of Might & Magic

26. 5. 2006 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Zaujala-li vás hra s názvem Dark Messiah of Might and Magic, first-person akce zasazená do temného fantasy světa Might and Magic, pak jistě nepohrdnete ani informacemi o jejích multiplayerových módech.

Tím spíš, že je doprovází čtveřice nových screenshotů. Multiplayer tohoto titulu dostal na starost vyhrazený tým společnosti Kuju Entertainment. Těšit se prý můžete na celou řadu klasických módů, jaké najdete i v jiných first-person akcích. Vedle toho vás ovšem čeká také specifický týmový typ hry až pro 32 hráčů (rozdělených do dvou týmů), v němž se vyskytují určité třídy postaviček (podobně jako třeba v Battlefield 1942). Cílem tohoto módu má být průnik do nepřátelského území a dobytí hradu protivníka.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Co se týče oněch tříd, bude jich pět - "Assassin", "Warrior", "Priest", "Mage" a "Archer", každá z nich bude mít možnost se v průběhu hraní dynamické online kampaně rozvíjet. "Assassin" není sice nijak zvlášť odolný, zato vyniká v plížení se tmavými stíny a tichém útoku ze zálohy, z čehož vyplývají i jeho další schopnosti (trávení jedy, kladení pastí, atd). "Warrior" je oproti tomu silný až dost a soustředí se na boj přímý, muže proti muži. "Priest" je spíše třídou podpůrnou pro svůj tým. Specializuje se na obranu a působí nejlépe z uctivé vzdálenosti, chrlí kouzla, která škodí nepřátelům, léčí přátele atd. "Mage" pro změnu raději útočí, přestože fyzické síly moc nepobral. Jeho doménou jsou kouzla, zejména pak ta, která zasáhnou širší oblast. Nakonec "Archer" je takovou fantasy obdobou odstřelovače.

Mimochodem, pokud jste tu informaci v krátkých zprávách náhodou minuli, můžete také zkusit zapojit se do betatestu. Ale pozor! Počet míst je omezen, takže moc neváhejte.
zdroj: WP

korgull
Smarty.cz

Nejnovější články