MMORPG Hero Journey
zdroj: tisková zpráva

MMORPG Hero Journey

25. 11. 2004 20:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Už podle našich diskusních fór lze usuzovat, že se i u nás začíná konečně trochu rozmáhat zájem o masivně multiplayerové hry.

A abyste měli nad čím rozjímat, představíme vám dnes jednu na našich stránkách dosud nezmíněnou. Jmenuje se Hero's Journey a jejím vývojem (včetně enginu) se už několik let zabývá stejný tým, který má na svědomí tituly jako GemStone IV, DragonRealms, ad. - společnost Simutronics (založena v roce 1987). S vydáním Hero's Journey se počítá v příštím roce a jak to vypadá, je nač se těšit (viz galerie).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Tvůrci v zájmu originality svého nového díla většinu podrobností tají, oficiální stránky toho také zrovna moc neprozrazují. Slibují ale zážitek, jakého se v žádné jiné současné MMORPG nedočkáte. Především prý kombinují nejrůznější prvky, některé osvědčené, ale některé i nové. Pak jsme se dověděli už jen to, že se hra bude odehrávat ve stejném světě jako dva výše zmíněné tituly - ve světě zvaném Elanthia. Ten by se měl tentokrát nacházet ve velmi rozdrobeném stavu. Je to prý důsledek války, která málem způsobila i totální zkázu zdejší civilizace. Naštěstí někteří jedinci přežili a nyní spolupracují na znovusjednocení světa. Najdou se však i tací, kteří tyto plány rádi maří...

Hráči prý budou mít při tvorbě své postavičky velkou volnost. Podle neoficiálních informací zde má být k dispozici šest ras. Že to s oživováním nového virtuálního světa, který se má mj. vyznačovat rovněž obzvlášť velkou dynamičností, myslí opravdu vážně, dokazují i jejich byť blíže nespecifikované plány ohledně budoucích datadisků.
zdroj: MMGNNhomepage

korgull

Nejnovější články