MMORPG Gods & Heroes: Rome Rising
zdroj: tisková zpráva

MMORPG Gods & Heroes: Rome Rising

14. 1. 2006 23:23 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Gods & Heroes: Rome Rising je název nové masivně multiplayerové akčně dobrodružné RPG vývojářského týmu Perpetual Entertainment, který zároveň pracuje i na projektu Star Trek Online.

V naší galerii se po delší době urodilo opět pár nových screenshotů. Jak sám název napovídá, inspiraci k tomuto dílu tvůrci hledali ve mytologiích starověkého Říma, očekávat tedy můžete setkání s bohy, různými kreaturami a monstry a samozřejmě i velké souboje, jejichž výsledek bude odrazem vaší velikosti.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Nemyslete si, že hrdinou je někdo jen tak bez ničeho. Tím se člověk musí stát a tak i v této hře se budete muset k tak úslužnému postu nejdříve dobrat, a to z pozice bezvýznamného otroka. Zařadit se budete moci do jedné z šesti tříd - gladiátor, voják, lovec, tulák, kněz a mystik. Sami byste v tomto světě sotva přežili, takže počítejte s tím, že si postupně vytvoříte celý tým věrných, kteří vás budou doprovázet a bojovat za vás. Dokonce je budete trénovat a v souboji pak ovládat jejich akce. Svou roli v celém dobrodružství rovněž sehraje volba boha, jež bude nevratná. Podrobnosti o fungování celého herního systému najdete na oficiálních stránkách.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články