Mini-gamesa strategie Space Colony
zdroj: tisková zpráva

Mini-gamesa strategie Space Colony

5. 6. 2003 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Studio FireFly, známé pro jejich sérii Stronghold, má v současné době na práci jiné věci.

Jaké, to můžete posoudit buď podle jedné z našich galerií, kam dnes přibylo několik dalších screenshotů a artworků, anebo podle mini-gamesky, která se dnes objevila na oficiálních stránkách společnosti Gathering of Developers a nyní si ji můžete stáhnout i od nás. nový projekt, o kterém je řeč, se jmenuje Space Colony a možná vám v mnohém připomene slavnou sérii The Sims. Jde totiž o to, že tento titul spojuje budovatelské prvky s mikromanagementem jednotlivých postaviček, jaký je právě v The Sims. Co přesně obsahuje ona 10 MB velká mini-gameska, budete muset zjistit sami. Space Colony by měla vyjít už letos v létě.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Už z názvu se dá usuzovat, že je hra zasazena do futuristického prostředí. Obrázky v naší galerii to jen potvrzují. Ve Space Colony se budete muset postarat o obchod týkající se vesmírných kolonií. V rámci 24 misí bude třeba vybudovat základny na nejrůznějších planetách a dosáhnout určitých specifických cílů. V některých misích půjde např. o získání nějakého konkrétního obnosu peněz, v jiných zase o nabytí jistého množství nějaké suroviny. Základny sestávají z různých částí - místa, kde bydlí zdejší osazenstvo, řada různých ovládacích místností, těžební zařízení, ad. Každé zařízení pochopitelně vyžaduje nějakou obsluhu a v tento moment přichází na řadu onen zmíněný mikromanagement.

Každý človíček přijatý do vaší vesmírné kolonie bude osobností. Někteří budou s ostatními vycházet dobře, jiní podstatně hůře. Celkem se ve hře vyskytne okolo 20 unikátních pracovníků. Vaším úkolem bude nejen každého z nich co nejlépe poznat, ale také zajistit jejich spokojenost a štěstí. Pochopitelně od nich budete za to vyžadovat efektivní výkony při práci, přičemž v případě nějakých přestupků můžete sáhnout i po různých trestech, jako je vězení nebo porada s psychologem. Samozřejmě, že ve vaší kolonii nebudou chybět ani různá zábavní centra, diskotéky apod. Protože se budete pohybovat v mimozemském prostředí, na rozličných planetách, nikdy si nemůžete být jistí, co tam na vás kde číhá, proto byste měli být obezřetní také v této oblasti.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články