Massive Assault: Phantom Renaissance
zdroj: tisková zpráva

Massive Assault: Phantom Renaissance

15. 6. 2004 9:09 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jak jste již mohli zaznamenat, společnost Wargaming.net byla natolik spokojena s úspěchem svého tahově-strategického projektu s názvem Massive Assault, že se rozhodla pro jeho příznivce přichystat další hru této řady - Massive Assault: Phantom Renaissance.

A aby dokázala, že jde vývoj tohoto nového nezávislého datadisku (= nebudete k jeho instalaci potřebovat původní hru) dobře, vypustila opravdu úctyhodný balík prvních 42 in-game screenshotů. Ty vám mají mj. naznačit, že došlo k určitým významným změnám v oblasti 3D enginu a vylepšením v grafickém provedení jednotek i terénu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Konkrétně si na těchto ukázkách můžete prohlédnout čtyři planety, na jejichž povrchu jsou nyní nově řeky, mosty, bažiny, sopky, ale také nová města či rostliny. Dále jsou zde vidět nové typy jednotek - útočné helikoptéry, proti-letadlová bojová technika nebo ponorky, ad. V akci spatříte i tajnou zbraň hromadného ničení, tzv. Zeleného ďábla, vystřeleného z orbity.

Datadisk Massive Assault: Phantom Renaissance staví na základním konceptu "Tajných spojenců", který byl prezentován v původní hře. Představí vám celkem šest nových planet připravených na další světové války mezi frakcemi Free Nation Union a Phantom League. K dispozici budou také dvě mega-kampaně plus dvacet nových single-playerových scénářů. Těšit se můžete rovněž na nové herní módy - v single-playeru to bude mód zvaný Assault a pro online hraní to bude mód ve stylu RTS. Nová bude i AI, deset - pro každou stranu unikátních - jednotek, dva nové módy pohledu a v neposlední řadě také muzika.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články