Magic: The Gathering, Gothic II, Broken Sword
zdroj: tisková zpráva

Magic: The Gathering, Gothic II, Broken Sword

16. 5. 2003 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Populární karetní fantasy hra se dočká svého digitálního zpracování v podobě hry s názvem Magic: The Gathering - Battlegrounds od studia Secret Level a společnosti Atari.

Jak mě před pár dny, při oznámení tohoto titulu správně poučili někteří naši věci znalí čtenáři, nejde zdaleka o první takové zpracování Magic The Gathering. My vám dnes můžeme nabídnou první obrázky, které vám představí některé z postaviček, s nimiž se ve hře setkáte. Možná, že vy, co znáte originální karetní hru, zde najdete i své oblíbené představitele. Její digitální 3D obdoba ponese znaky své předlohy i v mnoha jiných směrech. V Magic: The Gathering Battlegrounds hráč začne se základní sadou karet založenou na dvou typech magie. V průběhu hry se bude odemykat cesta k mnohem silnějším kartám. Hra bude vybavena dvěma základními módy - Versus a Quest. V první jmenované si zahrajete proti počítači nebo oponentovi a druhá vám nabídne více než 70 misí, včetně tutoriálu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Magic: Battlegrounds galerie  ||  Gothic II galerie  ||  Broken Sword 3 galerie

Zatímco němečtí hráči už vesele Gothic II od Piranha Bytes paří, my ostatní si na tuto fantasy akční RPG budeme muset ještě chvíli počkat. Dlouhou chvíli si proto můžete zkrátit prohlížením galerie, kam přibylo pár nových ukázek pochycených na E3. Gothic II je přímým pokračováním Gothic a proto ti, co původní hru znáte, nebudete mít s touto žádný problém. Na výběr je zde ze tří tříd postaviček a když svůj výběr uskutečníte, můžete se vydat do 3D světa plného nebezpečných soupeřů. Hra je pojata z perspektivy třetí osoby a jako každá jiná RPG dává možnost rozvoje vašeho hrdiny. Zrovna tak ale je plná akce a soubojů, především pak těch muž proti muži. Jak je vidět z našich ukázek v celé galerii, je hra obdařena střídáním dne a noci. Graficky by Gothic II měla být lepší než její předchůdce.

Broken Sword 3: The Sleeping Dragon je novým pokračováním z řady detektivních adventur, které však tentokrát přijde nejen s novým příběhem, ale také s novým grafickým zpracováním a interface. Hra, na níž pracují machři ze studia Revolution, by se měla objevit v říjnu nebo listopadu tohoto roku. Opět vás čeká setkání se starými známými hrdiny, Georgem a Nico a tentokrát se s nimi na jejich dobrodružných cestách za odhalením tajemství přímo ďábelské síly (Sleeping Dragon) podíváte nejen do konžské džungle, ale také do našeho hlavního města Prahy, ale i do Paříže a malé vesničky zvané Glastonbury.
zdroj: GameSpy

ko

Nejnovější články