Lionheart, Anarchy Online, Firestarter pics
zdroj: tisková zpráva

Lionheart, Anarchy Online, Firestarter pics

22. 4. 2003 17:17 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Nadcházející mysterická RPG Lionheart od Black Isle Studios a Reflexive Entertainment je jednou z těch her, které kombinují 2D a 3D grafiku - na renderovaném 2D prostředí se pohybují 3D postavičky.

Kromě toho tento titul používá stejný systém pravidel jako známý Fallout, pouze adaptovaný na téma fantasy. Svět Lionheart vychází z dějin našeho světa a představí vám i některé známé historické osobnosti, nicméně bude vypadat podstatně odlišně. Je sestaven z osmi základních oblastí, na kterých se odehraje více než 80 levelů. Přichystán bude také multiplayer s kooperativním módem. Lionheart vyjde díky CD Projektu také u nás, a to někdy v druhé polovině tohoto roku. Zatím se pokochejte alespoň několika novými screenshoty.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Lionheart galerie  ||  AO: Shadowlands galerie  ||  Firestarter galerie

Nové obrázky na vás čekají také v galerii k datadisku pro masivně multiplayerovou RPG Anarchy Online. Tento addon nese podtitul Shadowlands a ve stejném duchu jako tento název bude také vypadat. Protože se tento projekt chystá společnost Funcom předtsavit také na letošní výstavě E3, která je již za tři týdny, vývojáři pomalu do hry implementovat také všechny speciální efekty, zaplňovat ho bytostmi, atd. Funcom si velice věří a o Shadowlands tvrdí, že to bude jejich nejlepší věc, kterou kdy udělali. (Celkem mají na triku okolo 21 titulů.) 17. červen byl označen jako datum vydání.

Ukrajinské studio GSC GameWorld se rovněž pochlubilo několika novými ukázkami z jejich připravovaného akčního titulu s názvem Firestarter, který své hráče přenese o pár let do budoucnosti. Zkázou pro svět v roce 2010 bude zábavní průmyslu v čele s přístrojem na virtuální realitu, který dostal jméno Firestarter a byl napaden zákeřným virem, z jehož područí se budete muset do 48 herních hodin dostat, jinak jste skončili. Vydání této akce očekáváme někdy ke konci roku.

korgull

Nejnovější články