Letem světem Star Wars: Battlefront
zdroj: tisková zpráva

Letem světem Star Wars: Battlefront

13. 1. 2004 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost LucasArts dnes vypustila sadu nových screenshotů z připravované multiplayerové akce - Star Wars: Battlefront.

Prohlédnout si je můžete v naší galerii. Tento titul, inspirovaný kultovními filmy Hvězdné války, by se měl objevit na konci roku, a to ve verzích pro PS2, Xbox a PC. Pokud budete hrát na konzolích, může se hry zúčastnit až 16 hráčů přes Internet a 32 přes LAN. Při hře na PC, až 32 hráčů přes Internet a 64 přes LAN. Hra bude podporovat i hlasový chat.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Se Star Wars: Battlefront se dostanete do středu těch nejznámějších bitev Hvězdných válek, podíváte se do více než 15 prostředí deseti různých planet, včetně Hoth, Geonosis, Yavin, Tatooine a Naboo. Na výběr budete mít z dvaceti různých typů postav vojáků různých frakcí. Každý voják bude oplývat nějakými specializovanými vlastnostmi. Zároveň bude mít naprostou volnost v použití střeleckých věží nalezených na povrchu země, stejně jako patnácti dalších pozemních i leteckých jednotek.

Kromě single-playeru a několika multiplayerových módů můžete navíc očekávat ještě unikátní mód zvaný Conquest, který hru obohatí o různé strategické možnosti. Po každé bitvě a poté, co se podaří podmanit některou planetu, získá tým speciální odměnu v podobě bonusové schopnosti, kterou bude moci využít v příštích bojích, ve snaze získat celou galaxii hezky planetu po planetě. Další informace naleznete v preview na GameSpy.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články