Konec datadisku IL-2: Forgotten Battles?
zdroj: tisková zpráva

Konec datadisku IL-2: Forgotten Battles?

14. 11. 2002 7:07 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

UbiSoft dnes oficiální cestou oznámil, že letecký simulátor Il-2 Sturmovik: Forgotten Battles se nebude prodávat jako datadisk vyžadující ke svému chodu plnou verzi původní hry z loňského prosince (recenze).

IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles zdroj: tisková zpráva Fanouškové ale nemusí klesat na mysli, hra se totiž jen převtělí do samostatného pokračování. Těžko v tuto chvíli říct, zda se jedná o pouhý trik, jak z hráčů vytáhnout více peněz, nebo jestli skutečně kampaně na finské nebo maďarské frontě a další vylepšení vystačí na vznik úplně nové hry.

Tony Kee z marketingového oddělení UbiSoftu se nechal slyšet, že Forgotten Battles předčily všechna očekávání a že jejich 2 CD obsahují tolik nového a kvalitního materiálu, který prý vydá na zcela nový produkt. Ačkoliv někteří lidé mohou být vůči tomuto kroku mírně skeptičtí, faktem zůstává, že ve všech dosud vydaných patchích byli tvůrci z Maddox Games k hráčské obci poměrně štědří. Forgotten Battles tedy vyjdou jako plnohodnotné pokračování, čímž se hra zpřístupní i těm, kteří nevlastní původní hru, ale bude tomu odpovídat i cena kolem $40 oproti obvyklým 20-30$ v případě datadisku. Dočkat bychom se měli v únoru 2003.

zdroj: homepage

kate&jd

Nejnovější články