Kingdom Under Fire 2, Psychotoxic, Breed
zdroj: tisková zpráva

Kingdom Under Fire 2, Psychotoxic, Breed

15. 5. 2003 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Máte rádi fantasy a sníte o tom, jaké by to bylo, kdyby jste mohli vést celé vojsko? Počkejte si na PC verzi 3D real-time strategie Kingdom Under Fire: The Crussaders, vyvíjenou společností Phantagram.

Hra navazuje na svého předchůdce - Kingdom Under Fire - s 50letým odstupem. Hráč si bude moci vybrat za kterou rasu bude hrát a dále ještě zvolit jeden z několika typů postav, které každá rasa nabízí. Nejen bojem živ je člověk, a tak zde bude také místo pro získávání a hospodaření se surovinami. Kingdom Under Fire 2 vám bude moci poskytnou velký akční, strategický i vizuální zážitek. Konečně, podívejte se do galerie.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
Kingdom Under Fire 2 galeriePsychotoxic galerieBreed galerie

Také akční střílečka Psychotoxic má na výstavě své místo, stejně jako již mají své místo v naší galerii její nové ukázky. Hra je vyvíjena studiem Nuclear Vision a seznámí vás s hrdinkou jménem Angie Prophet. Je to neobyčejně neobyčejná žena - napůl anděl. Díky tomu je také schopná cestovat snovou říší jiných lidí. Jejím úkolem bude zachránit Zemi před Apokalypsou. Bude na to mít zhruba 21 levelů a pro jistotu i řadu zbraní od těch klasických, po různé speciální, vhodné pouze do onoho světa snů. Vydání hry má na starost CDV, které to chystá na druhou polovinu tohoto roku.

Dnes se rozrostla také galerie ke hře Breed. To pro vás spolu s CDV připravují Brat Designs. Hra je poháněná Mercury enginem a v převážné části se jí budete probírat z vlastní perspektivy. Objevují se zde ale i situace, kdy se naleznete v perspektivě třetí osoby. Breed má v určitých chvílích blízko k real-time strategii, v jiných zase týmově orientované akci. Vypráví o velké hrozbě, která postihne planetu v 27. století. Půjde o dravou biomechanickou mimozemskou rasu zvanou Breed, která se pokusí o vyhlazení lidstva. Hra vám nabídne rozsáhlé levely skýtající řadu nelineárních možností. Těšit se můžete i na multiplayer vybavený několika různými herními módy. Majitelé Xboxů nemusí být smutní, protože i verze pro tuto konzoli je na programu.
zdroj: GameSpy

korgull

Nejnovější články