Jedi Knight: Jedi Academy screenshoty
zdroj: tisková zpráva

Jedi Knight: Jedi Academy screenshoty

29. 5. 2003 17:17 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

FPS Jedi Knight: Jedi Academy ze světa Hvězdných válek, o které se dříve mluvilo jednoduše jako o Jedi Knight III, vás nechá coby dychtivého studentíka objevovat skutečné možnosti Síly a učit se jejímu ovládání od mistra Luka Skywalkera.

V dřívějších dílech byly vašimi hrdiny postavy jako Kyle Katarn nebo Mara Jade, v chystaném pokračování si vytvoříte charakter vlastní. Na výběr bude z několika ras typu lidé, Keldorové, Zabrakové, Twi'lekové nebo Rodiané a své postavě samozřejmě určíte i pohlaví. Podobně jako u RPG her si budete moci navolit též oblečení, účes, podobu tváře a dokonce si i upravit světelný meč od barvy čepele až po zpracování rukojeti.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Váš Padawan bude studentem Akademie Jediů (Yavin 4) a jeho učitelé jej budou posílat na různé mise, ve kterých bude muset předvést své umění. Příběh se má vyhrotit až k boji proti nové vesmírné frakci, ohrožující mír v celé galaxii. Jednotlivé mise si budete moci vybírat libovolně, z každé série jich musíte však splnit alespoň 80%, abyste se mohli dostat dál. Tato možnost značně otřese celou lineární podstatou hry a jsme skutečně zvědaví, jak se nový systém fanouškům Star Wars zalíbí. Hra opět poběží na vylepšeném engine Quake 3 Team Arena, o jehož úpravách jste si mohli přečíst zde. Hra by měla vyjít koncem tohoto roku.

kate

Nejnovější články