Irrational Games a Tribes: Vengeance
zdroj: tisková zpráva

Irrational Games a Tribes: Vengeance

18. 12. 2003 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Od oficiálního oznámení Tribes: Vengeance uplynulo šest měsíců.

Tribes: Vengeance zdroj: tisková zpráva Ještě zhruba rok však zbývá do dokončení této hry. Jejím vývojem se zabývá studio Irrational Games a podle dnešního rozhovoru na HomeLANu probíhá vše skvěle a zatím i podle plánu. Jak jste si mohli všimnout, nestává se moc často, že tvůrci odhalí svůj nový projekt tak brzy. V tomto případě za to prý - podle producenta společnosti VUGames - může fakt, že nikdo z nich není schopen udržet tajemství a tohle byl jediný způsob jak si zajistit, aby nebyli vyhozeni za prozrazení důvěrných informací :)

Možná vás také překvapilo, že se k pokračování tak známé série dopracovalo právě studio Irrational Games. VUGames prý původně mluvili s 20 různými vývojáři, ale později výběr zúžili na tři - jedno studio velkého jména a dva menší týmy, a nechali je pracovat na návrhu. Výsledek nebyl příliš spokojivý. Až na základě demoverze hry Freedom Fighters, na které pracovali právě vývojáři z Irrational Games, se VUGames rozhodli je kontaktovat a nabídnout jim možnost pracovat právě na sérii Tribes. Už od samého začátku prý všechno funguje skvěle.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Tribes: Vengeance bude mít kromě očekávaného silného multiplayera, rovněž single-playerovou kampaň, která se ovšem více než na zabíjení, bude soustřeďovat na řešení různých úkolů. Jedním z důvodů je i touha přilákat nové hráče, kteří se často neměli do předchozích her šanci zapojit, protože neměli kde nejdříve nabrat potřebné zkušenosti, aby se vypořádali s již zkušenými hráči. Single-playerová kampaň tak bude tak trochu suplovat tréninkovou základnu. Dalším důvodem je snaha o posunutí příběhu, který hraje ve světě Tribes důležitou roli.

Tvůrci se prý soustředí mj. na to, aby udělali zábavnějšími souboje v interiérech. Venkovní bitky samozřejmě budou stále hojné a vozidel si užijete také dost. Každý si prý najde své. Máte-li obavu o to, jaké zbraně se ve hře objeví, můžete se těšit jak na některé z předchozích her, tak na některé nové. Podrobnosti o nových typech však zatím prozrazeny nebyly. Prozrazen však byl možný termín konání betatestu hry - léto 2004.

zdroj: HomeLAN

korgull

Nejnovější články