Info o Shadow Ops: Red Mercury pro PC
zdroj: tisková zpráva

Info o Shadow Ops: Red Mercury pro PC

8. 9. 2004 13:13 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Xboxová verze first-person střílečky Shadow Ops: Red Mercury už je nějaký ten čas v prodeji a tak se tvůrci ze Zombie Studios mohou plně soustředit na dokončení její PCéčkové sestřičky, jejíž vydání je očekáváno ještě během září.

Podle dnešního rozhovoru na HomeLANu se můžete těšit také na single-playerové demo hry. Zda však vyjde před nebo po vypuštění plné PC verze do obchodů, uvedeno nebylo. Mimochodem, Shadow Ops: Red Mercury pro PC bude k dostání pouze na DVD, a to prostě prý proto, že se to zdá vývojářům lepší, než neustálé čachrování s několika CDéčky.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

A jaké jsou cíle Zombie Studios ohledně této verze titulu? V čem se bude PC verze od té xboxové lišit? Po stránce grafické, zvukové i hratelnosti vám vývojáři chtějí nabídnout jen to nejlepší. Uvědomují si rozdíly mezi možnostmi Xboxu a PC a podle toho se také rozhodují. Zároveň dbají na to, aby si užili své i hráči se slabšími stroji. Co se týče audia, bude hra podporovat Creative EAX, stejně jako prosté stereo. V grafické části byly např. přidány real-time stíny a přepracovány všechny textury. Hra bude podporovat vyšší rozlišení. Ovládání zajistí kombinace klávesnice a myši. Rozdíl mezi oběma verzemi bude také v modelu zničení. Zatímco xboxová verze se v tomto aspektu podobala Halo, PC verze bude mít prý blíž spíše Call of Duty.

Nejvíce času ale tvůrci věnovali hlavně mulitplayeru, který má v této verzi nabízet hru až pro 32 hráčů. Kromě toho byly opraveny některé nedostatky ve zbraních, doladěna doba znovu-objevení se hráčů a připraven textový a hlasový chat. Oproti majitelům Xboxů budete mít navíc k dispozici ještě spoustu nových map různých druhů a velikostí. Zda se dočkáte i modifikačních nástrojů, není v tuto chvíli jasné. Toto rozhodnutí totiž záleží na vydavateli, kterým je společnost Atari.
zdroj: HomeLAN

korgull

Nejnovější články