Industry Giant 2 = Industry Tycoon II
zdroj: tisková zpráva

Industry Giant 2 = Industry Tycoon II

27. 12. 2001 15:00 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Kdyby nebylo německého vydavatele JoWood a jejich press-kitu (thx to GamePort), němeli bychom přes Vánoce, v období herního sucha, v novinkách o čem psát.

Dalším z jejich připravovaných titulů na rok 2002 je ekonomicko-dopravní strategie Industry Tycoon II, kterou si asi z dřívějška pamatujete pod názvem Industry Giant 2 (info). JoWood tedy stejně jako v případě Hotel Tycoonu opět vsadil na magické slovíčko Tycoon, které od dob proslavení Rollercoaster Tycoonu používá kvůli zvětšení atraktivnosti své hry kdekdo. Zde máme patnáctku nových hi-res obrázků a artworků:

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

I tentokrát vás čeká nelehký úkol v uspokojení poptávky po nejrůznějších komoditách a produktech (celkem 160 výrobků), které nejdříve vytvoříte v továrnách a poté je musíte dostat k zákazníkovi tou nejvýhodnější dopravní cestou. Jejich počet zní úctyhodně - celkem 50 druhů dopravy jako třeba kamióny, vlaky, letadla, lodě apod. Celé obchodování bude stejně jako v realitě závislé na řadě faktorech, které mohou vysněný zisk ovlivnit v kladném i záporném smyslu - na sezóně, počasí, situaci na trhu či morálce vašich pracujících. Industry Tycoon II bude samozřejmě obsahovat i pár novinek - například nová odvětví průmyslu jako textil, potravinářství nebo výroba hudebních nástrojů.

V koutku duše doufám, aby se Industry Tycoon II povedl a stal důstojným nástupcem legendárního Transport Tycoonu od Chrise Sawyera. Po zkušenostech s prvním dílem Industry Giant sice zůstávám mírným pesimistou, ale pár dnů starý trailer (17 MB, DivX) v délce čtyř minut vypadá velmi nadějně. Industry Tycoon II má podle informací od vydavatele z JoWoodu vyjít v druhém kvartálu roku 2002.
zdroj: GamePort

jd

Nejnovější články