Il-2 Sturmovik: Forgotten Battles info
zdroj: tisková zpráva

Il-2 Sturmovik: Forgotten Battles info

26. 11. 2002 11:11 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Ne z datadisku, ale rovnou z plnohodnotného přímého pokračování oblíbeného leteckého simulátoru IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles, vám dnes přinášíme řadu nových pěkných screenshotů.

Pokud jste tuto drobnou změnu ještě nezaznamenali (myslím tím povýšení hry z addonu na plnou hru) pak vězte, že k ní došlo před pár týdny a psali jsme o tom podrobně zde. Jak jsme se také dozvěděli, nebudou spolu oba tituly při hraní přes internet kompatibilní.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles bude obsahovat celkem 20 single-player misí v rámci finské a maďarské kampaně. Hráči, kteří mají raději létají se živými společníky, se mohou těšit na 10 multiplayerových misí. Forgotten Battles však má vedle spousty novinek zahrnovat i vše, s čím jste se mohli setkat v předchozím titulu, tedy kromě single-player i multiplyer misí a tří offline single-player kampaní. Prolétnete se v 30ti nových ovladatelných érech a vzdušné cesty vám bude křižovat 23 letadel řízených počítačem. Hluboko pod vámi se budou po zemi pohybovat některé nové objekty, vozidla a uvidíte i 3D modely budov - viz nové obrázky výše. Chybět prý nebude ani systém bodování a hodnocení finských a maďarských pilotů.

Hráč bude moci v single-playeru Forgotten Battles využít uživatelem vytvořených skinů pro piloty i všechna uměle řízená letadla, ale Quick Mission Builder bude obsahovat všechna letadla kromě hydroplánů a větroňů. Zdokonalena byla dynamika letu - čekat na vás bude údajně mnohem realističtější skriptování umělé inteligence, čímž se tvůrci snaží dosáhnout reálnějšího dojmu z bitev. Setkáme se rovněž s novým systémem řízení motoru, což se týká radiátorů, kompresorů a kontroly palivových směsí pro různé nadmořské výšky. V neposlední řadě se budete moci pokochat i několika novými loděmi včetně ruské válečné lodi Marat, taktéž ruských křižníků Aurora a Kirov i německého Niobe.
zdroj: Worthplaying

korgull

Nejnovější články