Hybridní střílečka Colonies
zdroj: tisková zpráva

Hybridní střílečka Colonies

2. 1. 2003 2:02 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Grafické studio složené v roce 2001 z nadšenců různých národností, které si říká AcidStorm Entertainment, toho ještě tolik za sebou nemá, nicméně jistá snaha o prolomení první bariéry do světa herního průmyslu je jistě vidět.

Vedle malé flashové střílečky (zde) se mohou pochlubit také drobnou, údajně návykovou hrou s názvem Soukoban (ke stažení zde). Nyní se však jejich veškeré umění soustředí na jiný, zcela nový projekt, který získal titul Colonies. První artworky, dva rendery a rovněž dva in-game screenshoty můžete již vidět v naší galerii. Když půjde vše tak, jak si tvůrci hry naplánovali, mohla by se Volonies objevit už na jaře 2003 (k dostání by měla být přes prodejní systém společnosti Garagegames).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Colonies má být hybridní first-person střílečkou s prvky RPG a strategie postavenou na tzv. Torque engine od Garagegames (Tribes 2). Hra je zasazena do cyberpunkového sci-fi světa a je zaměřena na multiplayer, zejména pak na kooperativní hru. Narozdíl od jiných FPS, herní cíle v Colonies nesměřují vždy pouze ke zničení nepřítele. Své soky můžete překonat mj. i v pokroku technologického vývoje nebo nabývání surovin. Pro své účely budete moci použít i různé dopravní prostředky. Chybět nebudou ani zbraně jako lasery, pušky, granáty a po dalším technologickém vývoji i různí mechové. Celkem se plánuje okolo 30 zbraňových systémů a 20 map, přičemž další mapy by mohly následovat v extra balících až po vydání titulu. Díky použitému engine se můžete těšit na rozsáhlé venkovní lokace i efekty počasí (sníh, déšť, bouře).

Příběh hry se dotýká nevalné budoucnosti Země a jejích obyvatel. Poté, co byly vyčerpány veškeré pozemské zdroje, začalo se lidstvo poohlížet po jiných a objevilo ve v jednom z koutů naší sluneční soustavy "červí díru", která dokáže transportovat ohromné vesmírné koráby do vzdálených světů a na planety vhodné ke kolonizaci. Pochopitelně jak je lidstvu vlastní, brzy začaly třenice o každou novou planetku a zprvu možná malé spory přerostly ve válku.
zdroj: BluesNews

korgull

Nejnovější články