Hrdina jménem Grom
zdroj: tisková zpráva

Hrdina jménem Grom

15. 3. 2002 13:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Naše galerie u připravované kombinace adventury a RPGéčka - Grom, zaznamenala několik nových přírůstků, které Vám dají možnost alespoň částečně prožít strastiplná dobrodružství hlavního hrdiny Groma a jeho spolubojovníků.

Jak jste se mohli dočíst v našem předchozím článku, bude tato hra zasazena do alternativní podoby 2. světové války. Co se příběhu týče, tak prý možná zaznamenáte určitou podobnost s filmy Jamese Bonda anebo Indiana Jonese. A že nebude hra příliš vážně laděna, ale právě naopak se v ní setkáte s humorem a nadsázkou, je ze screenshotů v galerii celkem zřejmé.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Tvůrce této gamesky - Rebelmind, Vás bude chtít zasvětit do jejich představy o roku 1942, kdy se německé speciální jednotky vydaly hledat pozůstatky starodávné tibetské civilizace, o které se říkalo, že by snad měla ovládat zbraň schopnou zničit celé lidstvo. Jejich cíl je celkem jasný a pouze jediný muž - Colonel Grom, se chystá tyto plány překazit. Hráč, který se ujme role tohoto chlapíka, bude mít za úkol nalézt trosky dávné civilizace dříve a zabránit jejich zneužití.

Grom by měl být dokončen někdy v druhé polovině 2002, kdy by se jeho vydání měla zhostit společnost CDV.
zdroj: CDV Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články