Horor WhiteDay - strach nezná hranic
zdroj: tisková zpráva

Horor WhiteDay - strach nezná hranic

18. 11. 2003 11:11 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Když je vaše dívka svedena duchem, její spolužák se stane zlým démonem, školník přebere roli šíleného vraha se sekerou a vy sami zůstanete pozdě v noci zamčeni ve škole, ozbrojeni pouze krabicí čokolády, pak teprve zjistíte, že strach nemá v nové hře od společnosti 4am Entertainment hranice.

Tak takovýto úvod má tisková zpráva oznamující vývoj nové hororové hry s názvem WhiteDay. Ta vzniká v dílnách korejské společnosti Sonnori a má být prvním titulem svého druhu, který je pojat z first-person perspektivy. Mimochodem, WhiteDay je v Koreji něco jako v západním světě den sv. Valentina.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Hráči se v této hře ujmou role zamilovaného teenagera, který pronikne pozdě v noci do místní školy, aby vrátil do skříňky své dívky její diář, který ona ztratila během dne a přidal k němu i tabulku "Valentýnské" čokolády. Hra se však zvrhne, to když budete svědky, jak školník ubil k smrti muže basebalovou pálkou, zatímco se ozýval strašidelný dětský smích. Během hraní vás prý čeká spousta šokujících scén. Přestože se vám to bude zdát asi podivné, ve WhiteDay se nevyskytují žádné zbraně. Vše je založeno na důmyslných puzzlích, při kterých bude třeba např. odpojit alarm, najít správnou kombinaci sejfu nebo zachránit děti chycené v drápech jakéhosi tajemného zjevení. Náročnost se bude postupně zvyšovat. WhiteDay bude dokonce obsahovat i multiplayer. Titul má být kompletně přeložen do angličtiny a v Británii prostřednictvím zmíněné společnosti 4am vydán v pátek 13. února, tedy den před dnem sv. Valentina.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články