Homepage pro Panzers
zdroj: tisková zpráva

Homepage pro Panzers

25. 1. 2003 7:45 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Během včerejška spustili CDV oficiální stránky svého dalšího produktu, který se chystají vypustit někdy v druhé polovině tohoto roku.

Tím produktem je taktická bojová hra Panzers, vyvíjená studiem Stormregion. Při té příležitosti přibyla do naší galerie čtveřice nových screenshotů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Děj Panzers je situován do období 2. světové války. V dramatické kampani se střetnou jednotky spojenecké armády, nacistické i ruské. Vše od terénu, přes jednotky, budovy, počasí, až po zvuky, pohyby a efekty je pojato velice realisticky a propracováno do nejmenších detailů. Hráči se budou moci svézt na více než 50 řiditelných historicky věrných vozidlech, tancích, náklaďácích, džípech, motocyklech, ad. Také arzenál zbraní bude tvořen samými kousky v té době používanými (plamenomety, bazooky, granáty a miny, atd.). Vaši vojáci se budou umět plížit, lézt, běhat i potápět. Pěchota bude využívat vybavení včetně obvazů, polního telefonu, dalekohledů a gumových člunů. Hra bude obsahovat speciální bonusový systém, který bude vašim jednotkám přidělovat body, za než si budete moci pořídit další jednotky nebo něco opravit, popř. nějak vylepšit. V Panzers nebude chybět ani multiplayer.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články