Highland Warriors, Rayman 3, Harbinger
zdroj: tisková zpráva

Highland Warriors, Rayman 3, Harbinger

23. 10. 2002 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Highland Warriors je název připravované real-time strategie, umístěné do prostředí starodávného Skotska.

O její vývoj se ale překvapivě stará německá firma Data Becker a podle aktuálních zpráv ji v USA vydá NovaLogic. Ačkoliv tato hra měla být už několikrát hotova, poslední ohlášené datum pro Evropu mluví o konci ledna. Doufejme, že je tentokrát skutečně finální. Vše o Highland Warriors si můžete přečíst v našem obsáhlém rozhovoru s produktovým manažerem Data Becker, Andym Mansonem. Mimo jiné se také dozvíte, co bude mít tato strategie společného s first-person střílečkami, pokud to však nepoznáte sami ze sady nových screenshotů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Highland Warriors galerie  ||  Rayman 3 galerie  ||  Harbinger galerie

Čerstvé obrázky nám nadělili také tvůrci třetího dílu oblíbeného Raymana, který nese podtitul Hoodlum Havoc. Tentokrát se náš hrdina postaví celkem dvacítce různých nepřátelských stvoření, z nichž každé bude mít ojedinělé vlastnosti a bude tedy nutné si s ním poradit jinak. Hra by měla vyjít pod křídly francouzského UbiSoftu koncem roku a to ve verzích pro PC i konzole.

Dnešní poslední aktualizovaná galerie se týká akčního RPG Harbinger od studia Silverback Entertainment. Narozdíl od většiny isometrických RPG nás Harbinger zavede do futuristického světa a našimi postavami tak budou moci být člověk mužského pohlaví, mimozemšťanka Culibine nebo robot Gladiator. NPCčka budou samozřejmě pocházet z více kategorií. Pro hru byl speciálně vytvořen vlastní engine a jako jedna z mála je připravována také ve verzi pro Apple Macintosh. Pokud vám nestačí nové screenshoty, můžete se mrknout na dřívější video.
zdroj: PR, Gamershell, CRPG

kate

Nejnovější články