Heli Heroes - návrat k Desert Strike
zdroj: tisková zpráva

Heli Heroes - návrat k Desert Strike

25. 9. 2001 9:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Poslední dobou jsme čím dál častěji svědky jevu, kdy některé firmy používají herní engine určený primárně pro 3D akce i pro tituly spadající do úplně jiných žánrů.

Mám na mysli například Adventure Pinball: Forgotten Islands (pinball na Unreal enginu), Air Quake (letecký simulátor jako mod do Quaka) nebo třeba Sanity (akční hra v isometrickém výhledu se speciálními kartami na způsob Magic The Gathering, která běžela na LithTechu). K nim se koncem roku přiřadí tato nová hra pro PC a Xbox od Zuxxezz Entertainment, neboť někoho chytrého ze zkrachovalých Topware Interactive napadlo zužitkovat vlastní Earth engine (Earth 2150 a WW3: Black Gold) i na něco jiného než real-time strategii, konkrétně v tomto případě na vrtulníkovou střílečku Heli Heroes.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Pokud si ještě vzpomínáte na skvělé Desert Strike či Jungle Strike, není nutné Vám hru Heli Heroes nějak blíže definitovat, protože v ní půjde vlastně o úplně to samé jako v těchto klasikách z Amigy a PC. Bez zdlouhavého nastavování v ní usednete do jednoho ze dvou vrtulníků (AH-64 Apache Longbow nebo ruský Hokum) a vydáte se vstříc dobrodružství v příběhu jako vystřiženém z třetí světové války. Aby hra po chvíli nezačala nudit, slibují autoři častou změnu bojiště, takže se podíváte na Blízký východ, Aljašku nebo do Afriky. Po splnění každého z mnoha úkolů budete stejně jako v Desert Strike odměněni lepší výbavou (nové zbraně, bomby, silnější rakety atd.), které jistě využijete v dalších přestřelkách s čím dál těžšími protivníky.
zdroj: GameSpy&Zuxxez Obrázek zdroj: tisková zpráva

jd

Nejnovější články