Harry Potter: Quiddich World Cup obrázky
zdroj: tisková zpráva

Harry Potter: Quiddich World Cup obrázky

9. 5. 2003 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jak jsme vás informovali nedávno, britská pobočka společnosti Electronics Arts chystá na letošní podzim první sportovní hru na motivy Harryho Pottera a především pak oblíbeného kouzelnického sportu, Famfrpálu.

Hra se jmenuje Harry Potter: Quiddich World Cup a jako první v sérii "Potter mánie" bude obsahovat rovněž multiplayer, který umožní utkání dvou hráčů, muž proti muži, a to jak na PC, tak na všech konzolích, pro které má titul vyjít. Rozdat si to ale budete moci také s různými mezinárodními týmy, přímo na jejich hřištích - USA, Bulharsko, Anglie, Norsko, Japonsko, Německo, Francie nebo Austrálie. Že je hra pojata neméně precizně jako jiné hry stejného výrobce, dokazují první screenshoty, které dnes na vás čekají v naší galerii.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Harry Potter: Quiddich World Cup bude postaven samozřejmě na kouzelnickou světovou organizací schválených mezinárodních pravidlech Famfrpálu. Účastní se dvě sedmičlenná družstva tvořená 3 střelci, 1 brankářem, 2 odrážeči a 1 chytačem - hráč si může vyzkoušet kteroukoliv z těchto pozic, stejně tak, jako si vybrat kteroukoliv ze čtyř Bradavických kolejí (Nebelvír, Havraspár, Mrzimor a Zmijozel). Není vyloučeno, že se v rámci klání setkáte i s řadou postav z původního filmu, tzn. nejen samotného Harryho, ale také Draco Malfoye nebo hvězdou tohoto sportu, Victorem Krumem. Každý hráč, tedy i vy, se budete pohybovat pomocí svého létajícího koštěte a to tak, abyste naplnili funkce výše zmíněných pozic a poradili si se 4 různými druhy míčů - 1 červený "Camrál" (velký jako fotbalový míč), 2 černé "Potlouky" (o velikosti volejbalového míče) a 1 speciální okřídlený zlatý míček o velikosti vlašáku, tzv. Zlatonka. K Famfrpálu samozřejmě neodmyslitelně patří i unikátní systém bodování. V Harry Potter: Quiddich World Cup budete zároveň muset sbírat staré známé kartičky, které vám pak odemknou další pohyby, díky nimž budete mít k poháru školy zase o krok blíže.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články