Halloweenská nadílka z Clive Barker Jericho
zdroj: tisková zpráva

Halloweenská nadílka z Clive Barker Jericho

31. 10. 2006 17:17 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Teď by měli zbystřit zejména fanouškové "geniálního autora s nejúžasnější imaginací současné doby", jak se o Clivu Barkerovi vyjádřil známý režisér Quentin Tarantino.

Letos v červenci jste se u nás mohli dočíst o tom, že se tento věhlasný autor hororů chystá ve spolupráci se společností Codemasters vyrobit hru s názvem Clive Barker's Jericho. Dílo je oficiálně označeno za fantasmagorickou first-person střílečku a my vám z ní právě dnes - v den, kdy se slaví Halloween - můžeme nabídnout čtvero úplně čerstvých screenshotů, které navíc doprovází trailer.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Vývoj projektu Clive Barker's Jericho, jenž staví na původním konceptu a příběhu slibujícím přehršel smyslových hororových šoků, má na starost madridské studio Mercury Steam, licenci na něj vlastní společnost Alchemic Productions. Jde vlastně o týmově orientovanou hru. Její název se odkazuje na sedmičlennou skupinu mužů chránících vládní zájmy před paranormálními hrozbami. Tito chlapíci jsou dobře trénovaní nejen pro klasický boj, ale také v různých tajemných uměních. Každý z nich je expertem na určitý parapsychologický obor - jasnovidectví, alchymie, magie krve, exorcismus, atd. Příběh je povede přímo proti zdroji starověkého zla, tak mocného, že se mu podařilo prorazit tvrdou krustu času do našeho světa a nyní hrozí, že jej celý zaplaví. V epicentru tohoto zla leží město Al-Khali, naleziště ohromných tajných archeologických vykopávek a středisko výzkumu paranormálních jevů.

Al-Khali je hotovým bludištěm, sestaveným z různých křivolakých uliček, chodeb a budov. Hráč si jimi bude muset najít cestu, hezky blok po bloku, až k místu, které představuje vstupní bránu zla do naší dimenze. Jak tak budete postupovat, budete narážet na čím dál podivnější a démoničtější stvoření, takže budete nuceni sahat stále častěji po méně tradičních zbraních. Vydání Clive Barker's Jericho je naplánováno na druhou polovinu roku 2007. Těšit se mohou všichni, kdo mají PC, X360 nebo PS3.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články