Ground Control 2, Spellforce, Pax Romana
zdroj: tisková zpráva

Ground Control 2, Spellforce, Pax Romana

17. 10. 2003 17:17 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

3D RTS Ground Cotrol 2, ze které vám nabízíme pár nových ukázek, se bude odehrávat 300 let po událostech v prvním díle, tedy v 700 let vzdálené budoucnosti.

Hráč zde ztvární roli kapitána NSA armády jménem Jacob Angelus. Ještě s několika dalšími postavami se pokusí získat vítězství na stranu právě NSA, která se dostala do konfliktu s Terranskou říší. Rozdíl mezi těmito frakcemi bude veliký. Jejich jednotky (očekávat můžete několik nových) se budou lišit a také taktika obou stran bude z jejich podstaty jiná. Massive Entertainment slibují různá vylepšení a novinky v oblasti hratelnosti, umělé inteligence a multiplayeru, kde se můžete těšit na několik nových módů. Při tvorbě GC2 navíc využívají úplně nový a prý i mnohem vymakanější 3D engine. Více informací naleznete v interview na IGN. Update 18.10. - Ground Control 2 bylo odloženo z původně plánovaných Vánoc 2003 až na druhé čtvrtletí příštího roku.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Ground Control 2 galerie  ||  Spellforce galerie  ||  Pax Romana galerie

Do úplně jiného světa se však podíváte s hybridní hrou s názvem Spellforce: The Order of Dawn od vývojářů Phenomic. Ta má prý unikátním způsobem kombinovat prvky RTS a RPG a obsahovat revoluční systém ovládání, garantující neustálou akci. Titul se bude odehrávat ve fantasy světě, kde se setkáte s různými druhy postaviček. Šest ras bude hratelných a 30 dalších bude vystupovat nepřátelsky. Jak už název napovídá, velkou roli zde sehrají především kouzla.

Pro změnu do minulosti vás přivede další titul, z něhož jsme ukořistili pár screenshotů - politicko-budovatelská real-time strategie Pax Romana. Hra je situovaná do období 275 - 43 před Kristem a obsahuje 10 historických scénářů úzce spojených s Římskou říší, jejíž politiku, diplomacii i ekonomiku zde tvůrci poodhalí. Na výběr budete mít ze šesti římských politických frakcí, každá může být v multiplayeru zastoupena jedním hráčem.
zdroj: TTGhomepage3DGamers

korgull

Nejnovější články