Grand Theft Auto 3 pro PC v obrazech
zdroj: tisková zpráva

Grand Theft Auto 3 pro PC v obrazech

26. 3. 2002 13:58 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jestliže sledujete naše novinky pravidelně, není pro vás včerejší tisková zpráva potvrzující PC verzi Grand Theft Auto 3 na květen, žádnou žhavou novinkou, neboť jsme o tom psali už začátkem března.

Hlavním vylepšením oproti Playstation 2 verzi GTA 3 má být multiplayer po síti nebo internetu až v 16ti hráčích a lepší grafika s detailnějšími texturami a samozřejmě ve vyšším rozlišení. Dnes se na internetu objevila vůbec první šestice screenshotů z PC verze hry, pro které jsme založili novou sekci, protože jsou od starších obrázků z PS2 dost odlišné, posuďte sami:

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Konzolové verze Grand Theft Auto 3 od Rockstar Games se od vydání koncem loňského roku prodaly po celém světě rekordní čtyři miliony kusů a získala více než dvacet ocenění pro nejlepší hru roku v různých magazínech. Asi nejsem sám, kdo je velmi zvědav, jaká z obou velmi podobných her od vydavatele Take 2 bude na PC úspěšnější - zda-li GTA 3 nebo česká Mafia. Ta podle mého soukromého odhadu nevyjde dříve, než v létě, neboť v současné betaverzi zbývá příliš mnoho věcí vyladit nebo vybalancovat.
zdroj: GameSpyDaily, PC.IGN, GameSpot, PR Obrázek zdroj: tisková zpráva

jd

Nejnovější články