Gotická střílečka Enclave míří i na PC
zdroj: tisková zpráva

Gotická střílečka Enclave míří i na PC

18. 9. 2002 12:55 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Nové obrázky z third-person single-player hry Enclave, vás zavedou do temného fantasy světa, který pro tuto hru navrhli tvůrci ze společnosti Starbreeze Studios.

Enclave je ve verzi pro Xbox již vydána a tak je nyní řada na té PCéčkové, která by se měla objevit do konce roku. Zajímavé je, že původní myšlenkou vývojářů bylo vyrobit multiplayerově orientovanou punkovou akční FPS, ale nakonec se jejich plán zvrtnul a nyní je z Enclave to, co můžete vidět v naší galerii.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Enclave se bude stejně jako jiné fantasy hry odehrávat na různých hradech, ve vesničkách, dolech, ale také na místech, která si Starbreeze do svého světa přidali, jako magické podvodní vězení a opuštěné město z poloviny zřícené do obrovské pukliny vzniklé před mnoha a mnoha tisíci lety. Tato puklina mimochodem rozdělila svět Enclave na dvě části. Dvě budou proto i kampaně, jež vám hra nabídne. Každá za jednu ze stran. Příběh je inspirován klasikou fantasy žánru - Tolkienovými knihami, ale bude tak trochu tajemnější. Prostředí hry bude dosti různorodé a setkáte se zde s rozličnými nepřáteli. K jejich zastrašení nebo zneškodnění budete mít k dispozici skoro stovku zbraní, včetně sekyr, mečů, palic, nožů, luků či samostřílů, ale i kouzel.
zdroj: Tiscali.de

korgull

Nejnovější články