Gods and Heroes: Rome Rising
zdroj: tisková zpráva

Gods and Heroes: Rome Rising

25. 10. 2006 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Virtuálních světů masivně multiplayerovách her už je poměrně dost a spousta dalších se rodí.

V této zprávě vás můžeme pozvat na prohlídku jednoho, který vám otevře své brány už zanedlouho, začátkem roku 2007. Patří MMORPG Gods & Heroes: Rome Rising a právě teď se nachází ve velmi rané fázi uzavřeného betatestování, jehož se účastní zhruba 50 lidí. Protože jde vše dobře, rozhodli se Perpetual Entertainment přizvat dalších 350 testerů, než se pustí do akce s většími skupinami hráčů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Ale teď si trochu připomeňme, o čem vlastně Gods & Heroes: Rome Rising je. Stručně řečeno, její hlavní příběhová linie vypráví o tom, jak se božstvo z Olympu, se kterým budou spjati hrdinové hry, vlastně dostalo k vládě. Celkově má být příběh hry velmi bohatý, rozvětvený a se spoustou zápletek. Vaše životy v herním světě ovlivní 12 bohů. Váš výběr se projeví hned od počátku, kdy budete od vyslanců svého Vyvoleného dostávat nejrůznější úkoly. Úspěšné vyplnění těchto božích poslání vám přinese ovoce v podobě různých odměn a někdy i možnosti dovolat se božských sil. Každý z bohů pochopitelně disponuje jinými silami, které jdou ruku v ruce s jejich osobností a sférou působnosti. Například Apollo je bohem lukostřelby, což jej mimochodem činí přirozeně vhodnou volbou pro třídu "Scout". Kromě toho, jestli vás váš bůh vyslyší nebo ne, bude záviset také na tom, jak si před ním stojíte, což se můžete pokusit zachránit třeba i donesením různých obětí a darů k oltáři v jeho chrámu.

Když už byla zmínka o třídách, těch vám Rome Rising nabídne celkem šest - Gladiator, Soldier, Scout, Rogue, Priest a Mystic. Rozdíl mezi vojákem a gladiátorem byl popsán v rozhovoru pro ActionTrip tak, že voják je ve své podstatě spořádaným, silným a odolným bojovníkem, zatímco gladiátor na disciplínu moc nehledí a také jeho způsob boje je poněkud volnější. Mimoto bude mít navíc i jakous takous schopnost léčit své parťáky.
zdroj: PR, ActionTrip

korgull

Nejnovější články