GMX vydá Cold War Conflicts v březnu 2004
zdroj: tisková zpráva

GMX vydá Cold War Conflicts v březnu 2004

17. 12. 2003 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

O nové real-time strategii Cold War Conflicts jsme vás již několikrát informovali.

Dnes vám přinášíme zprávu, že hra našla vydavatele. Má jím být společnost GMX Media. Při té příležitosti se vám můžeme pochlubit poměrně velkou nadílkou dalších nových screenshotů, které vás alespoň na skok přivedou do hry. Ta, jak už její název napovídá, se odehrává během náročného období označovaného jako Studená válka (léta 1950 až 1973). Co se týče hratelnosti, tvůrci staví na známých titulech Sudden Strike 1 a 2.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Cold War Conflicts sestává ze čtyř kampaní, během kterých si vyzkoušíte velet armádám osmi různých zemí - USA, Izrael, Egypt, Severní Korea, Velká Británie, Sýrie a tehdy ještě SSSR. Některé z kampaní jsou nelineární, což znamená, že výsledek bude záležet na způsobu, jakým začnete. Zahrajete si jednak kampaň izraelskou, která je postavena na událostech arabsko-izraelského konfliktu v roce 1956. Frakcemi, které se zde objeví, jsou Izrael a Egypt. Egyptská kampaň popisuje třetí arabsko-izraelskou válku v roce 1973, kde se kromě Izraele a Egypta ukáží i vojska Sýrie a SSSR. Severokorejská kampaň přitom pojednává o první části války v Koreji v 50. letech, které se účastní vojska USA, Británie, SSSR a Číny. Americká kampaň pak pokrývá druhou část tohoto konfliktu.

Celkem by hra měla obsahovat okolo 37 misí, z toho 5 za USA, 18 za Izrael, 9 za Egypt a 5 za Severní Koreu. Každá ze stran bude vybavena až 50 různými jednotkami, včetně moderních tryskových letounů, helikoptér, ad. Těšit se můžete i na editor scénářů a multiplayer s možností hry pře lokální síť a Internet. Vydání Cold War Conflicts očekáváme v březnu 2004.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články