Gladiátorská hra Vultures pro Xbox
zdroj: tisková zpráva

Gladiátorská hra Vultures pro Xbox

19. 4. 2003 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Exklusivně pro Xbox vyjde v druhé polovině gladiátorský titul s názvem Vultures.

vultures zdroj: tisková zpráva Alespoň CDV to mají ve svém plánu pro tento rok a také studio GRIN, které se vývojem hry zabývá, potvrdilo, že by se do tohoto termínu mohlo vejít. Vedou si prý dobře a již mají Vultures z velké části hotovou. Nyní se soustředí především na zdokonalování hratelnosti a také přidání některých efektů využívajících předností Xboxového hardware.

Svět Vultures je alternativou našeho světa a jeho historie. V realitě této hry se lidstvo pustilo trochu jinou cestou vývoje, než my. Cestou brutality. Vše začalo v roce 421, když Hunové překročili Beringgovu úžinu a dostali se tak na kontinent, který známe jako Amerika. Stovky let trvaly boje mezi Huny a místními obyvateli plání, později i evropskými dobrodruhy a kolonizátory, až z tohoto utrpení vzešla říše Abakhan. Protože zde krveprolití bylo běžnou součástí života každého, lidé uctívají převážně bohy války, není nic zvláštního a tom, že politické špičky se zde volili také cestou krvavých soubojů. Nyní se však píše rok 1477. Současný vládce byl zavražděn, politická situace není nejlepší a země začíná upadat do chaosu. Je vyhlášen výjimečný stav a říšská vojska ve snaze zabránit vypuknutí války obléhají několik důležitých měst. Po nějaké době zmatků a nejistoty si lidé pomalu začínají uvědomovat, že je třeba jmenovat nového vládce a všichni vědí, jak na to.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Každému klanu dochází, že pokud by se na trůn dostal někdo z jejich řad, přineslo by jim to nejen kýženou čest a respekt, ale hlavně také bohatství a moc. Zároveň však mají všichni strach, že nedisponují tak dobrým válečníkem, který by jejich zájmy vybojoval a proto se začínají dít věci, které jsou mimo dosavadní pravidla - přijímají do svých řad psance. Tedy pokud jsou dobří v boji. Podle tradice říše Abakhan přežívá jen ten nejsilnější.

Hráč se ujme role jednoho takového velmi dobře cvičeného psance. Je najat, aby pro svůj kmen vybojoval budoucnost. Hra vám nabídne řadu různých bojovníků, ať už ženského či mužského pohlaví. Během hry se bude vaše postavička vyvíjet a nabývat nové zkušenosti či se učit novým technikám boje a užívání dalších zbraní. Arzenál bude čítat takové kousky jako meče, palice, sekery, kopí a nože všech velikostí. Dost dobře s nimi budete moci svému protivníku uštědřit pár zlomenin či řezných ran. Boje samotné budou probíhat v různých arénách roztroušených po celém kontinentě (v džungli, zasněžených horách, u oceánu, v poušti, atd.) a velmi vypovídajících o kultuře kmenů, které v té které části zrovna žijí. Stejně jako hudba doprovázející celý souboj. Vultures bude vybavena také multiplayerem s několika různými módy, včetně kooperativního.

zdroj: HomeLAN

korgull

Nejnovější články