Game Tycoon, Star Wolves, Private Wars
zdroj: tisková zpráva

Game Tycoon, Star Wolves, Private Wars

21. 5. 2003 19:19 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Myslíte si, že založit a vést takové vývojářské studio a zajistit odbyt svým titulům je jednoduché? Počkejte si do září a pořiďte si Game Tycoon, simulační hru od enjoy Software & Entertainment GmbH.

Tedy pokud vám nebude vadit, že v to září vyjde prozatím jen německá verze. Datum vydání pro ostatní země světa ještě nebylo oznámeno. Ale vraťme se zpět k zaměření Game Tycoon. Právě tento titul vám totiž umožní vybudovat a řídit své vlastní studio na výrobu her. Vývojáři vám nic nedarují a postaví vás před reálné problémy, se kterými se sami potýkají. Ve vaší moci bude ovlivnit nejen vývoj a vše nezbytné okolo něj, ale pokud se i dopracujete k dokončení některého svého projektu, budete muset udělat i něco proto, abyste jej prodali.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Game Tycoon galerie  ||  Star Wolves galerie  ||  Private Wars galerie

Společnost 1C Company a vývojáři z X-bow Software mají v plánu letošní rok vydat 3D vesmírnou RPG s názvem Star Wolves, ze které vám dnes rovněž přinášíme sadu obrázků. Hráči prý budou vrženi do světa nezávislých vesmírných lovců, během časů politické krize zmítající mocnou Říši a tři mega-korporace mající nadvládu nad všemi známými světy. Vesmír dávno nebude bezpečný, budou mu vládnou kdejací piráti, berserkeři i říšské hlídkové lodě. Hráč začne hru coby jeden z lovců odměn se starou a vetchou lodí. Když se mu bude dobře dařit, dopracuje se k mnohem lepším typům (celkem 25). Na své cestě nebude sám, bude mu pomáhat pár dalších lovců (mužů i žen), každý s jedinečnými charakteristikami.

Další titul, který má společnost 1C Company v plánu, ovšem až pro příští rok, se jmenuje Private Wars a i z něj vám můžeme nabídnout nějaké ukázky. Tato hra vás postaví do čela jednotky žoldáků (na výběr jich bude 30), které povedete do různých misí po celém světě. Nebude to svět fiktivní, ale skutečný a současný. Postava, kterou zde ztvárníte má svou minulost. Je to bývalý člen tajných speciálních služeb, nyní pracující pro soukromou klientelu. Jednoduše proto, že se mu to více vyplatí. Těšit se můžete na 15 misí, které vás zavedou do takových oblastí, jako je Afghánistán, Střední Východ, Kolumbie, Evropa, Spojené státy, Rusko a Afrika. Na svách cestách se setkáte s řadou různých nepřátel a padouchů, od drogové mafie, po teroristy. K dispozici byste měli mí přes 60 typů realistických zbraní a další vybavení.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články