Galactic Civilizations 2: Dread Lords
zdroj: tisková zpráva

Galactic Civilizations 2: Dread Lords

6. 1. 2006 13:13 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Někdy v průběhu tohoto čtvrtletí bychom se měli konečně dočkat nové tahové strategie studia Stardock - Galactic Civilizations II: Dread Lords.

Podle dosavadních informací se mají fanouškové žánru 4X (tzn. eXplore, eXpand, eXploit, eXterminate) nač těšit. Například redaktor Worthplaying, který měl před časem možnost hru shlédnout v akci, si moc liboval v grafice, množství různých možností, díky nimž si bude moci každý hráč hru přizpůsobit vlastnímu hernímu stylu, pochválil i audio a zcela zjevně se mu zalíbil také humor, jímž titul oplývá.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Abychom Galactic Civilizations II: Dread Lords trochu přiblížili, tak na samém počátku hry si vyberete, za kterou z množství nabízených ras budete hrát. Dále vás čeká navržení všech náležitostí galaxie - velikost, typy planet a jejich případná obyvatelnost, výskyt dalších ras, atd. Teprve pak můžete začít skutečně hrát. Zde je třeba zmínit obměnu, kterou Stardock přináší do systému budování. Každá planeta je totiž zařazena do určité třídy, jež určuje její využitelnost při budování kolonií. Na své si prý přijdou také hráči vyžívající se v mikromanagementu. GC 2 vám toho ovšem nabízí ještě mnohem více. Teď myslím na možnost postavit si samostatnou vesmírnou základnu. Tu pak lze dále rozšiřovat a upravovat různými přídavnými moduly. Velkou volnost budete mít i při navrhování lodí - sami určíte jaké zbraně, štíty či systémy budou mít, stejně jako kde přesně bude co umístěno.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články