G.I. Combat - obrázky a intro video
zdroj: tisková zpráva

G.I. Combat - obrázky a intro video

11. 6. 2002 18:43 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Na téma "cesta do minulosti" by se nechalo velice dlouho řečnit, nebo napsat rozsáhlou úvahu, např.

o tom, jak by lidé často a rádi cestovali do minuosti, aby mohli napravit nejednu svou chybu či se prostě podívat, jestli by jim před nějakými pěti sty lety nebylo třeba lépe, apod. Takovou "cestou do minulosti", i když ne do minulosti zrovna veselé, se stane i dílo od společnosti Freedom Games - G.I. Combat. V naší galerii dnes můžete objevit 17 nových obrázků vybraných z původních 45 kousků (máte-li zájem i o ty ostatní, mrkněte na oficiální stránky hry). Kromě toho se můžete pokochat také intro videem (DivX, 3MB).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

G.I. Combat je 3D real-time strategie z rušného období 2. světové války. Velký důraz kladou tvůrci především na realističnost. Hráči se mohou přidat ke kterékoliv ze zůčastněných stran barikády, tedy k vojskům spojeneckým anebo německým. Přitom bude mít k dispozici dobové zbraně a jednotky. Zajímavou vlastností je detailní propracovanost psychologických projevů jednotlivých vojáků. Ve Vaší jednotce se tak může vyskytnout např. typ panikáře, hrdiny, fanatika, ad.

G.I. Combat je postaven na tzv. Renderware enginu podporujícím dynamické osvětlení, animované textury nebe, a mnoho dalších věcí. Hra bude obsahovat jednouchý editor scénářů. Když se vše bude dařit tak jak má, objeví se G.I. Combat v obchodech ještě tento měsíc nebo v průběhu léta.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články