Firestarter znovu v akci
zdroj: tisková zpráva

Firestarter znovu v akci

5. 7. 2002 21:06 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Únik do virtuální reality se může zdát být příjemným způsobem, jak se vyhnout běžným nepříjemnostem skutečného světa, ale někdy to může dojít i tak daleko, že se celkem normální a příjemná hra stane noční můrou.

Firestarter je toho důkazem.

Akční arkádová střílečka, jejíž název je vlastně názvem nejmodernějšího stroje na virtuální realitu, vás přenese do nedaleké budoucnosti roku 2010. O příběhu si můžete přečíst pár vět v některé z našich předchozích zpráv. Herní část vás postaví spíše do role lovené zvěři, než lovce. Vaším úkolem bude za použití svých schopností, výzbroje čítající 20 typů zbraní a unikátní artefakty, plnit nejrůznější úkoly a likvidovat monstra (celkem 20 druhů), jež vám zákeřná hra postaví do cesty. Čas přitom bude nemilosrdně utíkat.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Z počátku dostanete na výběr z pěti postav (voják, agent, gangster a dvě další), a nichž každá si do hry přinese jedinečné dovednosti a charakteristiky. Schopnosti vámi vybraného jedince se budou z průběhu hry dále zdokonalovat v závislosti např. na množství pobitých kreatur ad. V zoufalé snaze o přežití se budete prodírat třemi světy - technickým, démonickým a symbiotickým. Nepřátelská stvoření budou obdařena rozličným způsobem útoku i chování. Některá budou jednat sama za sebe, jiná se do vás pustí v rámci velké skupiny.

Firestarter je poháněn originálním enginem (The Firestarter Engine), který bude plně využívat možností nejnovějších akcelerovaných grafických karet GeForce3,4. Tento engine podporuje vytvoření vnitřních i vnějších prostor, dynamická světla a stíny, realistickou fyziky, mnohopolygonní charaktery, a mnoho, mnoho dalšího. Chybět nebude ani multiplayer až pro 8 hráčů.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články