Fantasy RPG Two Worlds
zdroj: tisková zpráva

Fantasy RPG Two Worlds

14. 4. 2006 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Studio Topware Interactive (Earth 2160) se přišlo po nějaké chvíli opět pochlubit s výsledky své práce na nadcházející fantasy RPG s názvem Two Worlds (vyjít by měla letos v září), a tak se nyní v naší galerii můžete podívat na čtveřici nových ukázek.

Za zmínku jistě stojí také skutečnost oznámená minulý měsíc, a to, že se do vývoje (konkrétně do té části, co souvisí s hudebním podkreslením hry) zapojil Harold Faltermeyer, držitel ceny Grammy a Academy, známý zejména za soundtracky k Top Gun nebo k Policajtovi z Beverly Hills. Two Worlds je jinak postavena na úplně novém enginu Topware.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Těžiště RPG Two Worlds má spočívat hlavně v soubojích (válka zuří mezi orky a lidmi), ovšem zanedbána nebude prý ani část dějová a průzkumná. Herní svět vám nabídne dost prostoru ke zkoumání. Většina ho ale nesouvisí s hlavní dějovou linií, takže bude záležet zcela na vás, zda se rozhodnete odhalit i ostatní tajemství zde ukrytá. Protože tvůrci kladou důraz především na psychologickou pravděpodobnost událostí ve hře a komplikované vztahy s NPC, je jejich cílovou skupinou publikum dospělé. V Two Worlds sice nebude o nic víc krve a násilí než v jiných hrách žánru, jde však o to, že jednotlivé situace budou nastoleny poněkud odlišným způsobem.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články