Fantasy RPG Silverfall se hlásí o slovo
zdroj: tisková zpráva

Fantasy RPG Silverfall se hlásí o slovo

20. 11. 2006 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Ne málo je těch, kteří před všední realitou unikají do fantasy světů akčních RPG, proto každý přírůstek do tohoto žánru má svou váhu.

Se svou troškou do mlýna - kterou představuje hra s názvem Silverfall - chce na začátku příštího roku přijít také vývojářský tým Kiev Games bok po boku s Monte Cristo. Podle redaktorů z Gamespotu jde o dílo slibné - s velkým, rozmanitým a dosti otevřeným herním světem zabaleným do pěkné grafiky a klasickým hack&slash vyžitím.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Svého hrdinu si budete moci sami vytvořit výběrem ze čtyř ras - člověčí, elfské, gobliní a trollské. Další vývoj vaší postavy, jež se v průběhu hraní seznámí s osmi společníky, byť bude pokaždé doprovázena maximálně jedním, bude záviset na propracovaném systému začleněném do hry a spojeném s nejrůznějšími questy, do kterých vás vtáhnou zdejší NPC. Zmíněný systém rozvoje hrdiny netěží z klasických tříd, ale z postupného pěstování tří hlavních větví schopností - boje, magie a "dalších". Ty jsou dále ještě kombinovány s některými unikátními vlastnostmi vámi vybrané rasy.

Pro zájemce ovládající francouzský jazyk jinak máme ještě tip na trochu hutnější (975 MB) hratelné demo, které vyšlo minulý týden. Ostatním nezbude než čekat a doufat, že se brzy dočkáme také alespoň anglické ukázky.
zdroj: gamespot

korgull

Nejnovější články